• USD 32,59
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.412,31
  • BİST100 9.645
  • BTC 66.000

Siyaset Haberleri

siyaset haberleri ve güncel siyaset gelişmeleri, siyaset ile ilgili tüm video, siyaset fotoğrafları ve siyaset haberleri Haberin Gündemi - Haber, Spor, Magazin ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yakında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yüz yüze bir görüşme yapacaklarını duyurdu.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak millet iradesine vurgu yaptı.

Gündem

Liderler bayramı aileleriyle geçirecekleri şehirleri açıkladılar, Ramazan Bayramı, liderlerin aileleriyle birlikte geçirecekleri programları içeriyor.

Politika

İYİ Parti'nin lideri Meral Akşener, 27 Nisan'da düzenlenecek seçimli olağanüstü kurultayda yeniden aday olmayacağını duyurdu.

Politika

Meral Akşener, İstanbul ve Ankara belediye başkanlarını hedef alarak destekledikleri kişilerin hırsız çıkmasına tepki gösterdi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin geleceğine dair önemli bir adım atarak, olağanüstü seçimli kongre kararı aldığını duyurdu.

Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirerek milli iradeye saygılarını dile getirdi.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'daki seçim çalışmalarında muhalefeti eleştirirken, terörle mücadelede kararlı olduklarını vurguladı.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'da ekonominin önemine vurgu yaparak enflasyonla mücadeleyi ve gelecek hedeflerini anlattı.

Politika

DEM Parti PM üyesi Ahmet Saymadi, CHP ile yapılan ittifakın detaylarını paylaşarak, İstanbul'da 22 ilçede CHP'nin listelerinden aday gösterdiklerini belirtti.

Gündem

Kılıçdaroğlu, CHP'deki kirli para skandalıyla ilgili sessizliğini bozdu, rahatsızlık ve endişe içinde olduğu belirtiliyor.

Gündem

İmamoğlu'na Destek İçin İstifalar Başladı