Güreşin Tarihi ve Yolculuğu, Kökenlerinden Günümüze Güreşin Tarihi ve Yolculuğu, Kökenlerinden Günümüze

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve Pendik Belediyesi tarafından organize edilen, gazeteciler arası 'Medya Masa Tenisi Turnuvası' Pendik'te yapıldı.

HABERCİLER MADALYA İÇİN TER DÖKTÜ

Renkli görüntülere sahne olan turnuvada 50 yaş altı kategorisinde Yalova Hayat Gazetesi'nden Engin Kömürlü birinci, Masa Tenisi Dünyası'ndan Murat İlter ikinci, Habertürk TV'den Ceyhun Şanlı üçüncü sırayı paylaştı.Medya CuPendik (2)

PROFESYONELLERE TAŞ ÇIKARDILAR

55 yaş altı kategorisinde Akşam Gazetesinden Yetkin Etkin birinci, Yeni Birlik Gazetesinden Mustafa Yaşar ikinci, Fotospor'dan Nihat Karamehmet üçüncü oldu. 60 yaş kategorisinde Spor Meydanı Gazetesinden Muzaffer Batumlu birinci olurken, duayen gazeteciler Erden Aktoğu, Sinan Beratlıgil ve Ahmet Tüzün performanslarıyla göz doldurdu.

Medya CuPendik (4)

MADALYALARI KAPTILAR

Turnuva sonunda dereceye giren basın mensuplarına madalyalarını Pendik Belediye Spor A Bayan takımının milli sporcusu Sanem Ezgi Şahin verirken, turnuvaya katılan bütün basın mensuplarına Pendik Belediye Spor ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu çeşitli hediyeler takdim etti.

SAĞLIKLI VE MASRAFSIZ BİR SPOR

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Basın Müşaviri ve gazeteci Murat İlter, Masa tenisi sporu'nun Dünyada ve Türkiye'de çok sevildiğini ve toplumun bütün katmanlarına hitap ettiğini söyledi.

Ülkemizde gittikçe yaygınlaşan masa tenisinin aynı zamanda sağlıklı yaşam konusunda topluma büyük bir destek verdiğini masrafsız ve herkesin yapabileceği, son derece eğlenceli bir spor olduğuna dikkat çeken İlter, '7-77'e herkesi masa tenisine çağırıyoruz."

"Gelin hayatı daha sağlıklı ve eğlenceli bir şekilde yaşayalım. Salonlarımız ve eğitimcilerimizle sizi bekliyoruz şeklinde' konuştu.