Avrupa Yakası ve Yalan Dünya dizileri ile büyük beğeni toplayan Gülse Birsel, yeni dizisi için harekete geçti.

Kadıköy'de bir alışveriş merkezinde düzenlenen Söyleşide Oylum Talu'nun konuğu olan Gülse Birsel, yeni başlayacak olan dizi projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Şuanda dizinin ilk bölümünü yazmaya başladığını belirten Gülse Birsel, dizisinin Ocak ayında başlayacağını belirtti. Gülse Birsel dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı konusunda bilgi vermezken, tam bir aile komedisi olacağının altını çizdi.

Dizi kadrosunda olacak olan bazı isimleri de açıklayan Gülse Birsel, yeni projenin komedi dalında iddialı olacağını dile getirdi.

Güldür Güldür'ün Eşofmanlı Şevket Hocası olan Çağlar Çorumlu'nun dizide olacağını belirten Gülse Birsel, diğer dizi oyuncularını da açıkladı.

Yalan Dünya Dizisinde Zerrin rolünü oynayan Derya Karataş, Çok Güzel Hareketler Bunlarda oynayan ve sonrasında Yalan Dünya Dizisinde Emir rolünü üstlenen Sarp Apak, Yalan Dünya Dizisinde Orçun rolünü oynayan Bartu Küçükçağlayan'ın da dizide olacağını belirten Gülse Birsel, ayrıca Cengiz Bozkurt'un da dizide oynayacağının altını çizdi.

Gülse Birsel konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Şu anda ilk bölümü yazıyorum. Tam bir aile komedisi olacak. Şu an için isimleri belli olan oyuncularımız Çağlar Çorumlu, Derya Karataş, Sarp Apak, Cengiz Bozkurt ve Bartu Küçükçağlayan. Her bölümde farklı bir oyuncumuz başrolde olacak" dedi.