Türk sinemasının güldüren adamı olarak sinema tarihine ismini yazdıran efsane isim Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal evlenme kararını birlikte olduğu Nazlı Kurbanzade ile açıkladı.

sunalali_16_9_1519031687

ALİ SUNAL EVLİLİK KARARINI VERDİ

Nişanlısı Nazlı Kurbanzade ile birlikte özel davete katılan Ali Sunal 'Artık bizimde bir yuva kurma zamanımız geldi. Evlilik kararı aldık ve bunu çok yakında kamuoyu ile paylaşacağız 'dedi.

Dune Serisinin Sinema Macerası, Frank Herbert'in Efsanevi Eseri Yeniden Canlanıyor Dune Serisinin Sinema Macerası, Frank Herbert'in Efsanevi Eseri Yeniden Canlanıyor

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

İlk evliliğini oyuncu Gökçe Bahadir ile 2011 yılında yapan Ali Sunal, töreni son derece şaşalı bir şekilde gerçekleştirmişti. Oyuncu Bahadir ile anlaşamayıp nikah tarihinden 8 ay sonra boşanmıştı.

gokcebahadir

NİŞANLISI GENÇ BİR AVUKAT

Özel hayatını sanat hayatıyla karıştırmamaya özen gösteren Sunal yaklaşık 4 yıldan beri televizyonların kahkaha seansları haline dönüşen 'Güldür Güldür' programının koordinatörlüğünü yürütüyor. Ali Sunal ile bir süredir aşk yaşadığı Nazlı Kurbanzade ile aile arasında geçtiğimiz ay nişanlandı.

KISMETSE YAZ'A DİYORLAR

Ali Sunal'ın önümüzdeki yaz aylarında nikah masasına oturmaya hazırlandığı, avukat nişanlısı Nazlı Kurbanzade ile birlikte paylaştıkları fotoğrafla ortaya çıktı. Çiftin bu birlikteliği uzun süre kamuoyundan gizlemesi ikili arasındaki aşkın son derece gizemli olduğu konusunda değerlendirmelere yol açtı.