Gülben Ergen'in ünlü haber spikeri Erhan Çelik'le evli olduğu dönemde evliliğini bitiren ihanet iddiaları son dönemde yüksek sesle dile getirilmeye başlamıştı. Ergen'in Erhan Çelik'le henüz boşanmadan İzmirli evli bir iş adamıyla yaşadığı iddia edilen ilişki magazin dünyasının altını üstüne getirmiş, Seren Serengil ve Yeşim Salkım, GÜlben Ergen hakkında sosyal medya üzerinden "#kocamadokunma" kampanyası başlatmıştı.

İhanet skanlarının bir diğer ucundaki isim olan ünlü sunucu Erhan Çelik, sonunda sessizliğini bozdu. TRT'deki görevinden istifa ettiğini açıklayan Erhan Çelik, sosyal medya hesabından yapığı paylaşımda, zamanın kendisini haklı çıkardığını belirterek, "artık konuşmasının önünde bir engel olmadığını" söyledi.

TRT'YE ZARAR VERDİ

TRT 1 Ana Haber'de veda ettiğini açıklayan Çelik, "Başta Genel Müdür İbrahim Eren olmak üzere TRTcamiasına teşekkür ediyorum. Buna bir kan değişimi olarak da bakabilirsiniz. Hayırlısı olur inşallah" ifadelerini kullandı.

Görevi bırakmasına gerekçe olarak, isim vermeden eski eşi Gülben Ergen'i işaret eden Çelik, kendisi üzerinden TRT'ye de zarar verildiğini belirtti.