Gülben Ergen cephesinde bir skandal daha patlak verdi. Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım'ın Beyaz TV canlı yayınında dile getirdiği, eski eşi Hakan Uzan ile Gülben Ergen'in Swiss Hotel'de uygunsuz şekilde yakalandıklarına ilişkin iddialar doğrulandı. Swiss Hotel baskınında hotel odasında Hakan Uzan ile birlikte olduğu öne sürülen Gülben Ergen'in bir emniyet mensubu ile yaptığı yazışma basına sızdı.

Yaşadığı skandallar nedeniyle telefonuna tehdit mesajlarını geldiğini belirten Gülben Ergen, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Ergen'in incelemeye alınan telefonundan Yeşim Salkım'un öne sürdüğü "baskın" iddialarını doğrulayan gizli yazışmalar ortaya çıktı.

Yazışmalarda hotel baskınında Hakan Uzan'la birlikte olduğu ortaya çıkan Gülben Ergen'e emniyet mensubu tarafından kendisinin de dosyaya eklendiği haberi veriliyor. Ergen'in tepkisi ise "Allah'ım kabus!" şeklinde... Ergen, Swiss baskını ile ilgili bu iddiayı daha önce yalanlamıştı.

ERGEN'iN O DÖNEM EVLİ OLDUĞU EŞİ ERHAN ÇELİK

Yeşim Salkım, Swiss Hotel baskını sırasında telefonunun çaldığını ve baskında eşinin bir kadınla yatakta yakalandığını öğrendiğini iddia etmişti.

Yazışmada emniyet yetkilisinin "O adamla evli olduğun için..." diye bahsettiği kişi Erhan Çelik olduğu öğrenildi.