Carlos Sainz, Suudi Arabistan Yarışında Yok! Carlos Sainz, Suudi Arabistan Yarışında Yok!

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la girdiği amansız transfer yarışının ardından kadrosuna kattığı Brezilyalı yıldız Giuliano'dan derbi öncesi iddialı açıklamalar geldi. Derbilerin favorisinin olmadığını belirten Brezilyalı oyuncu "Dengeli bir karşılaşma bekliyorum. Galatasaray karşısında alacağımız galibiyet bizi üst sıralara taşır." ifadelerini kullandı.

NTVSPOR'a konuşan Giuliano, Galatasaray karşısında alacakları beraberliğin de iyi sonuç olacağını söyledi. Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinin dünya çapında tanınırlığının olduğunu belirten Brezilyalı yıldız, "Galatasaray-Fenerbahçe maçlarını biliyorum. Brezilya'da ya da Rusya'da takip ediyordum. Fenerbahçe derbilerin favorisi ama dengeli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum." dedi.

DÜNYANIN EN İYİ 5 DERBİSİNDEN BİRİ

Real Madrid-Barcelona derbisini ilk sıraya koyan Giuliano, Fenerbahçe-Galatasaray maçlarını ise 3. sıraya yerleştirdi.

Giuliano'nun pazar günkü derbiyle ilgili açıklamaları şöyle:

''İkinci forvet gibi oynadığım zaman kendimi rahat hissediyorum. Ama takım için en iyisi neyse onu yapmak istiyorum. Zenit'te oynadığım sezon şu an oynadığımdan daha farklı bir pozisyonda oynuyordum. Sahada nerede oynarsam oynayayım, ceza sahasına girmeye çalıştım her zaman. Gollerimi artıracağıma inanıyorum''