Efsane kulüplerden Gaziantepspor, ligden düşmeyi garantiledi. Ligden çekilme kararı aldıktan sonra Niğde Anadolu karşılaşmasına da çıkmayan kırmızı siyahlılar statü gereğince gelecek sezondan itibaren Bölgesel Amatör Küme'de ter dökecek.

Ligden çekilme kararı alan TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. 20. haftada Niğde Anadolu maçına da çıkmayan Gaziantepspor'un böylece ligden düşmesi ve statü gereğince gelecek sezondan itibaren amatör kümede mücadele etmesi bekleniyor.

Amatör Kümeye Düştüler

Gaziantep Stadı'nda bugün oynanması beklenen Gaziantepspor - Niğde Anadolu müsabakası için sahaya çıkmayan kırmızı siyahlılar için TFF heyeti ve gözlemciler gereken notları aldı. Saat 13.00'da başlaması beklenen mücadele öncesinde de Gaziantepspor'un maç kadrosunu TFF'ye bildirmemesi sonrasında saha kenarında TFF yetkilileri tarafından kısa bir toplantı gerçekleştirildi.

Geçen haftadan sonra bu haftada sahaya çıkmayan Gaziantepspor tarafından daha önceden yapılan açıklamada, "Daha fazla yıpranmamız adına ligden çekilme kararı aldığımızı söylemek istiyoruz. Bu ne kadar üzücü bir durum olsa da artık yapacak pek fazla bir şey yok." ifadelerini kullanıldı.