Galatasaray'da bu sezon yakaladığı çıkışla önemli maçlarda kendini gösteren Garry Rodrigues'in bonservis bedeli 10'a katlandı. İki sezon önce PAOK'tan 3.5 milyon Euro'ya transfer edilen 27 yaşındaki kanat oyuncusu sarı-kırmızılarda gösterdiği performansla İngiliz ekiplerinin dikkatini çekti.

Bruma'nın ayrılmasının ardından daha çok süre almaya başlayan Rodrigues, bu sezon lig, Avrupa ve kupa olmak üzere 30 maçta şans buldu. Süper Lig'de 24 maçta forma giyen yıldız oyuncu 6 gol ve 9 asistle 15 gole doğrudan katkı sağladı. Rodrigues özellikle son haftalarda Gomis ile yakaladığı müthiş uyumla sarı-kırmızılıların gol yollarındaki en etkili ismi.

30 MİLYON EURO'YU GETİREN ALIR

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Cenk Tosun'dan memnun olan Everton, Türkiye pazarındaki diğer alternatiflere de bakıyor. Ada temsilcisi cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisine scout ekibini gönderecek.

Everton'ın kimi takip edeceğinin belirsiz olduğu yazılırken Newcastle United'ın hedefinde ise G.Saraylı Rodrigues var. Başkan Mustafa Cengiz'in, PAOK'tan 3.5 milyon euroya alınan 27 yaşındaki yıldız futbolcu için tam 30 milyon euro bonservis bedeli isteyeceği yazıldı.