Süper Lig'in 20. haftası konuk olduğu Sivasspor'a 2-1 yenilerek büyük avantaj kaybeden Galatasaray'da sakat isimler Fatih Terim'in canını sıkıyor. İlk yarının son haftasında sakatlanan Brezilyalı Fernando'nun yokluğu orta alanı yol geçen hanına çevirirken, Brezilyalı ismin yokluğunda forma giyen Tolga-Donk ikilisi beklenenin altında kaldı.

Galatasaray'da takımın en iyi isimleri arasında gösterilen Brezilyalı Fernando, Felipe Melo'dan sonra sarı-kırmızılıların orta alandaki hakimiyetini sağlayan isim oldu. Hem defansif hem de ofansif anlamda takıma olumlu katkı sağlayan tecrübeli isim, özellikle defansif anlamdaki hamleleriyle takımın adeta sigortası konumundaydı.

DONK-TOLGA İKİLİSİ SINIFTA KALDI

Yüzme Yarışlarının Kökeni ve Günümüzdeki Popülerliği Yüzme Yarışlarının Kökeni ve Günümüzdeki Popülerliği

Sezona harika bir giriş yapan Tolga Ciğervi, ilk yarıda geçiridiği sakatlığın ardından bir daha aynı formu yakalayamazken, Sivasspor karşısında yaptığı hatalarla da takımdaki yerini yeniden sorgulatır hale geldi. Tudor döneminde kadro dışı bırakılan Donk ise Fatih Terim'in gelişiyle yeniden kadroya girerken inişli çıkışlı performansıyla istikrardan uzak bir grafik çiziyor.