Sezon başından bu yana hiçbir önemli mücadeleden 3 puan çıkaramayan Galatasaray'da, kredisini çoktan tüketen Igor Tudor'un neden görevinde kaldığı sorusu yanıt arıyor. Süper Lig'in 12'nci haftasında Başakşehir'e 5-1 mağlup olarak son dönemin en ağır hezimetini yaşayan Galatasaray'da taraftar Tudor'un istifasını bekliyor.

Başakşehir maçının ardından Başkan Özbek'in geçişi sırasında arkasından bağıran bir grup Galatasaray taraftarı, Tudor'un gönderilmesini isterken, yönetimden henüz bir açıklama gelmemesi Tudor'la yola devam mı edilecek sorularına neden oldu.

Yoluna lider olarak devam eden Galatasaray, lig ikincisi Başakşehir'in sadece averaj farkı ile üzerinde yer alırken, Beşiktaş'ın puan kaybettiği hafta mağlup olarak büyük bir fırsatı da tepmiş oldu.

TARAFTAR TUDOR'U İSTEMİYOR, YÖNETİM VAZGEÇMİYOR

Sezon başında Avrupa arenasında havlu atan Galatasaray'da, o dönem Tudor'un istifasını isteyen taraftarlar, ligin ilk haftalarında gösterilen performans nedeniyle Tudor'a bir süre daha ses çıkarmamıştı. Art arda alınan farklı galibiyetlere rağmen Tudor'la araları bir türlü düzelmeyen sarı-kırmızılı tribünler, Başakşehir hezimetinin ardından sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi.