Galatasaray'de kötü geçen son sezonda defansın sigortası olarak büyük sorumluluk üstlenen Hakan Balta, yeni sezonda Maicon, Serdar Aziz ve Denayer'in ardından takımdaki 4'üncü stoper konumuna gerilemişti. Bu sezon geride kalan 11 haftada süre alamayan 34 yaşındaki tecrübeli isim, başka bir takıma transfer olmaya yanaşmayınca futbolu bırakma kararı aldı.

Yaz transfer döneminde gönderilecek isimler arasında yer alan Hakan Balta, başka takıma gitmeyi reddedince A2 takımıyla birlikte idmanlara devam etmeye başlamıştır. Devre arasında Sivasspor'a gideceği konuşulan tecrübeli isim, transfer iddialarına son noktayı koyarak kariyerini bitireceğini açıkladı.

Galatasaray ile 1 milyon 250 bin euro garanti para karşılığında kontratı olan Hakan, sezon sonuna kadar idmanlara çıkıp ligin 2.yarısında 625 bin euro gelir elde edecek.

11 YILLIK GALATASARAY SERÜVENİ SONA ERİYOR

Sezon sonunda kontratı sona erecek olan Hakan'ın, 11 yıl Galatasaray forması giymiş şekilde sözleşmesini bitimi ile birlikte futbol hayatına nokta koymayı düşündüğü belirtildi.

Ancak Hakan Balta ile yöneticiler önümüzdeki ay bir kez daha bir araya gelip durumu netleştirmeye çalışacak