Süper Lig takımlarından Galatasaray'da kupada oynanacak olan Hatayspor maçı öncesinde son hazırlıklar tamamlandı. Uzunca bir süredir takımdan ayrı kalan Emre Akbaba'nın da idmanlara yeniden katılması teknik heyeti oldukça sevindirdi.

Sarı kırmızılılarda Emre Akbaba sevinci yaşanıyor. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen son idmanda yer alan Akbaba, teknik heyeti sevindirirken kupa mesaisinde Hatayspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da hafta sonunda ligdeki mücadelede sahada olan oyuncular günü hafif antrenmanla geçirdi.

Galatasaray'da Dikkatler Ziraat Türkiye Kupası'nda

Antrenmanda değişik taktikler denemeye Fatih Terim oyuncularından daha hızlı oynamalarını istedi. İdmanda Emre Akbaba'nın yanı sıra Asya Kupası'ndan dönen Nagatoma da yer aldı. Sağ arka adalesinde zorlanma ve bununla birlikte kanama tespit edilen Mariano'nunda tedavisine hemen başlandı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 6 Şubat Çarşamba günü sahasında Türk Telekom Stadı'nda Hatayspor'u konuk edecek Galatasaray'ın sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor. Saat 20.30'da başlaması beklenen Galatasaray Hatayspor maçının A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacağı ifade ediliyor.