Taekwondo, Kökeni, Evrimi ve Günümüzdeki Durumu Taekwondo, Kökeni, Evrimi ve Günümüzdeki Durumu

Türkiye'nin nefeslerini tutarak beklediği derbide puanlar paylaşılırken, sahadaki oyun izleyenleri tatmin etmedi. Maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın çaldığı ve çalmadığı düdüklerle damga vurduğu mücadelede Galatasaray, ezili rakibi Fenerbahçe ile yenişemedi.

Maçın ikinci yarısında Hasan Ali Kaldırım'ın ceza sahası içinde elle müdahalesine devam çalan Cüneyt Çakır'ın bu kararı Türk Telekom Stadı'ndaki 50 bine yakın Galatasaray taraftarını çıldırtmıştı. Bu dakikadan itibaren sahaya yabancı madde yağdıran Galatasaray taraftarı yardımcı hakem Tarık Ongun'un yüzüden hafif yaralanmasına neden oldu. Bir süre duran oyun yardımcı hakemin tedavisinin ardından devam etti.

GALATASARAY'A SAHA KAPATMA CEZASI UYGULANABİLİR

Fenerbahçe maçında sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle PFDK'ya sevk edilmesi beklenen Galatasaray'ın saha kapatma cezası alması muhtemel.

Yüzüne pet şişe isabet eden Tarık Ongun'un maça devam etmemesi durumda ise başka bir senaryo uygulanacaktı. Saha dışından atılan yabanco madde ile yaralanan hakem Ongun'un maça devam etmemesi durumunda Galatsaray hükmen 3-0 mağlup ayrılacaktı.