Fortnite Mobile Ön Kayıtları Ne Zaman

Fortnite Mobile PC ve PS4 ile birlikte oynama imkanı sunan Android ve İOS için tasarlanan bu oyunun sahip olduğu en farklı özelliği, oyunculara PS4 ve PC oyuncularıyla birlikte aynı anda oyunda bulunma imkanı sunacak olması. Bu kadar geniş bir kitleyi ağırlayan bir oyunda ilk defa bütün platformlar birlikte ve aynı anda oyuna girebilecekler. Epic Games'in ortaya ilk çıktığı günden beri büyük ilgi gören Fortnite Battle Royele'in mobil versiyonu olan Fortnite Mobile için 12 mart 2019 tarihinde ön kayıtlar alınacak.

Bilgisayar Oyuncuları İle Mobil Oyuncular Aynı Haritada Oynayacak

Epic Games, duyurusunu yaptığı Fortnite Mobil oyununu, PC versiyonuyla aynı içerik, aynı harita ve hatta aynı güncellemeler ile, yani aynı oyun modelinde yayınlayacak. Klasik Fortnite oyununda olduğu gibi yaklaşık 100 oyuncunun tek bir harita üzerinde galip gelmek amacıyla mücadele ettikleri oyun, Android, İOS, Mac, PC ve PS4 üzerinde çapraz platform desteği sağlayacak.

Yani aynı oyunun içerisinde bu platformlardaki bütün anlık katılımcılar oyunu bir arada oynayabilecek. Fortnite'ın bu farklı konsollar arasındaki değişiklikleri nasıl eşitleyeceği henüz bilinmiyor. En iyi nişan alma mekaniklerinin PC oyuncularında olacağı düşünüldüğünde, oluşturulacak çapraz platform diğer oyuncuları zor durumda bırakabilir. Oyun için ön kayıt yaptırıp davetiye hakkı kazanan herkes, bunun yanında bir de arkadaş kodu kazanırlar. Bu kod sayesinde yanlarına bir arkadaşı da oyuna alabilme hakkı elde ederler.