Dünyaca ünlü otomotiv markası Ford Trucks, Türkiye'de geliştirdiği yeni çekici modelini ilk defa görücüye çıkararak, otomotiv basınından tam not aldı.

LİDERLİKLE ÖDÜLLENDİRİLİYORUZ

Uluslararası pazarlara uygun olarak İstanbul'daki tesislerinde geliştirip ürettiği yeni çekicisinin ön gösterimi esnasında açıklamada bulunan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, 'Ürün ve tesis yatırımlarımız karşılığını buluyor ev müşterilerimiz tarafından da liderlikle ödüllendiriliyoruz' şeklinde konuştu.

1532513420_Ford_Otosan_Genel_M__d__r___Haydar_Yenig__n

KABİN GENİŞLİĞİ ARTIK 2.5 MT.

Ford Trucks'ın yeni çekicisi, 500 PS'lik gücü ile yüksek performans sunarken, uzun yol kullanıcılarına ev konforu sağlamaya odaklı, 2.5 m. Kabin genişliği ve ileri teknolojileri ile üst segmentte standartları yeniden belirleyecek.

GÖZÜNÜ ULUSLARARASI PAZARA DİKTİ

Tanıtım lansman'ın da konuşan Genel Müdür Haydar Yenigün, 'Hedefimiz inşaat ve yol kamyonlarında olduğu gibi çekici pazarında da lider olmak. Eylül ayında Almanya'da Hannover Uluslararası Ticari Araçlar Fuarı'nda dünyaya tanıtacağımız yeni çekicimiz, uluslararası büyüme stratejimiz doğrultusunda çok büyük öneme sahip' dedi.

ÖN GÖSTERİM ARGE TESİSLERİNDE YAPILDI

Ford Otosan'ın ağır ticari markası Ford Trucks, uluslararası uzun yol taşımacılığına uygun olarak geliştirdiği yeni çekicisinin ön gösterimini yaptı. Ford Otosan'ın İstanbul'daki AR-Ge Merkezi'nde gerçekleştirilen törene Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Lisa King, Ford Otosan Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Gökçelik ve Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan katıldı.

BEŞ YILDA GELİŞTİRİLDİ

Ford Trucks'ın Ekim ayında pazara sunacağı yeni çekicisinin ilk tasarımından üretimine kadar geçen 5 yıllık süreçte, 1.200 Ford Otosan mühendisi görev aldı. Gerek Türkiye gerekse de dünya pazarlarında Ford Trucks müşterilerinin beklenti ve taleplerini en üst düzeyde karşılamak üzere geliştirilen yeni çekici Türkiye ekonomisine katma değer sağlayacak.

1532513422_Ford_Trucks_Yeni___ekici__1__1

SÜRÜCÜLERİN TALEPLERİ DİNLENDİ

Ford Trucks, yeni çekicisinin temellerini oluştururken, yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerini dinledi ve farklı Pazar şartlarına uygun olarak baştan sona yepyeni bir çekici geliştirdi. Geliştirilme sürecinde Türkiye dahil 5 ülkede süren saha çalışmalarından 900 şoför, 44 filo yöneticisi ile görüşüldü. 5 kitada 11 ülkede toplam 5 milyon kilometre teste tabi tutuldu.

ZORLU İKLİM ŞARTLARINA GÖRE TASARLANDI

Törende Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan da konuşma yaptı. Yeni çekicilerin her detayıyla tekrar tasarladıklarını belirten Turfan şunları söyledi: " Yeni çekicimiz, çok zorlu iklim ve arazi şartlarındaki testleri güü ve performansıyla başarı ile tamamladı. Yeni çekicimizde prestije ve güce dayanan modern tasarım dili, profesyonellik ve yenilikçiliği bir arada sunuyor. Konfor, verimlilik ve teknoloji ürünümüzün en önemli karakteristik özellikleri: 2.5 metre genişliğe ulaşan yeni kabinimizin, kullanıcılara uzun yolda ihtiyaç duydukları konforu ve ferahlığı vadediyor.

1532513425_Ford_Trucks_Yeni___ekici__2_

YAKIT TÜKETİMİNDE CİMRİ

Yüksek performansı, 500 PS'lik gücü ile yeni ve daha da verimli çekicimiz sektörde rekabetin güçlü bir oyuncusu olarak. Yakıt ekonomisi, düşük bakım ve işletim giderleri gibi fırsatlar sunan çekicimiz, sahip olma maliyetlerini oldukça düşürecek. Yeni çekicimizde, geleceğin teknolojilerine odaklanıyoruz.

HARİTA DESTEKLİ HIZ KONTROLLÜ

ConneckTruck kapsamında kullanıcıların araçlarına, kurumlarına ve tüm dış dünyaya entegre olmasını sağlıyoruz. Harita destekli hız kontrolü, multi medya sistemi gibi aynı zamanda şoförlerin ve filo yöneticilerinin hayatını kolaylaştıracak yeni teknolojileri ile aracımız optimum seçenek olarak öne çıkacak."