Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 54'üncüsünü düzenlediği Antalya Film Festivali kapsamında hem yarışmadaki filmlerin gösterimi yapılırken, hem de özel olarak seçilmiş filmlerin gösterimine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak mitinginde halka seslendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak mitinginde halka seslendi

Özel gösterim filmler kapsamında ücretsiz olarak yayınlanan Kurtlar Vadisi Vatan filmi yayınlandı ancak filmin yayınlandığı salonda koltuklarında neredeyse tamamı boş kaldı.

Necati Şaşmaz'ın yapımcılığıyla senaristliğini üstlenerek, başrolünü oynadığı ve 15 Temmuz darbe girişimini konu edinen film, Antalya'da ilgi görmedi.

Filmi izlemeye Necati Şaşmaz ve ekibi de geldi. Necati Şaşmaz ve ekibinin yanı sıra, Antalya Film Festivalini düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile eşi Ebru Türel de katıldı.

Filmin yayınlanacağı salonun boş kalması nedeniyle AKM ve çevresinde filmin ücretsiz olduğuna dair anonslar, duyurular yapıldı. Yapılan bu anons ve duyurularında bir faydası olmadı. Çünkü Film başladığında salonda neredeyse kimse yoktu, salonun koltukları neredeyse tamamen boştu. Salon dolu görünsün diye festivaldeki görevlilerde izleyici koltuklarına oturtuldu. Durumdan çok rahatsız olan Kurtlar Vadisi Vatan filminin yapımcısı, senaristi ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz filmin yarısında salonu terk etti.

Bu durumun basına yansıması üzerine, sosyal medya da çok konuşulan konuların başında yer aldı. Bir çok sosyal medya kullanıcısı bu durum ile ilgili paylaşımlarda bulundu.