Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Rus savunma oyuncusu Roman Neustadter'e ülkesinde büyük ilgi gösteriliyor. Sarı-Lacivertliler'de Aykut Kocaman'ın tercihleri arasında yer almayan Rus futbolcu için Rus ligi temsilcilerinden Spartak Moskova'nın devreye girdiği ve Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı öğrenildi.

Roman için daha önce 3 milyon euro öneren Spartak Moskovalı yöneticilerin Fenerbahçe'nin bu teklifi az bulması nedeniyle iki milyon euro daha zam yaparak 5 milyon euro önerdikleri belirtildi.

Rusların 5 milyon euroluk teklifini de az bulan Fenerbahçe, Roman için 8 milyon euroyu getire alır açıklaması yaptığı ve Spartak Moskova'dan gelecek haberi beklemeye başladığı öğrenildi.

ROMAN GİTMEYE SICAK BAKIYOR

Bu arada geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Roman Neustadter, Rusya Milli Takımı'nın kampında transfer itirafında bulundu.

Alman asıllı Rus futbolcu, yaz transfer döneminde Spartak Moskova'ya gideceği yönündeki haberlerle ilgili konuştu. Spartak Moskova'nın kendisiyle ilgilendiğini açıklayan Roman Neustadter, "İnsanlar bu konuda çok şey yazdı, çok şey söyledi. Spartak Moskova, benimle ilgilendi. Ancak somut bir konuşma olmadı" dedi