Galatasaray- Fenerbahçe derbisini izlemek için stada gitmek üzere yola çıkan Fenerbahçe taraftarları halk otobüsünün camlarını kırdı.

Taraftarlar daha önce Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan 'Otobüslerde oluşabilecek herhangi bir maddi hasar durumunda, sorumlularına işlem yapılacaktır' şeklindeki uyarıları dikkate almadı.

fener2

UYARILARA KULAK ASMIYORLAR

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan Galatarasay-Fenerbahçe derbisine gitmek için bir grup Fenerbahçe taraftarı Kadıköy'den yola çıktı.

Halk otobüslerini tıka basa dolduran taraftarlar yol boyunca sloganlar attı. Fenerbahçe taraftarlarının, halk otobüsünün camlarını kırdığı görüldü.

OTOBÜSE TAHRİP EDENLERE CEZA

Otobüsün camlarını kıran taraftarlar daha önce Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan emniyet birimleri hasarın sorumlularını derhal tespit edecek ve 6222 sayılı Sporda Şiddeti ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca kendilerine işlem yapılacaktır.

Güreşin Tarihi ve Yolculuğu, Kökenlerinden Günümüze Güreşin Tarihi ve Yolculuğu, Kökenlerinden Günümüze

Otobüslerde oluşabilecek hasarları yapanların tespit edilememesi halinde, otobüse binen tüm taraftarlara yasal işlem yapılacaktır' şeklindeki uyarıları dikkate almadı.

KOCAMAN DERBİ ÖNCESİNDE DÜŞÜNDÜREN GELİŞME

aykut_kocaman324356

Süper Lig'in 9'ncu haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın başı kanat oyuncusu Nabil Dirar'ın mide problemi ile dertte.

Dünden beri midesinde kramplar oluşan ve zaman zaman kusan Dirar'ın durumu maç saatinde kesinlik kazanacak. Sağlık heyetinden alınan bilgiye göre Dirar'ın oynama ihtimali yüksek.