Fenerbahçe'de uzun süredir kadroya giremeyen Ozan Tufan, sezon sonuna kadar sarı-lacivertlilerde kaldı. Devre arası transfer olmasına kesin gözüyle bakılan genç oyuncu için İspanya ve İngiltere'den ciddi teklifler gelirken, hiçbir kulüple anlaşamayan Ozan Tufan yine Fenerbahçe'de kaldı.

Süper Lig'de Osmanlıspor maçının ardından teknik direktör Aykut Kocaman ile sorun yaşayan Ozan Tufan'ın bileti bu maçın ardından kesilmişti. Ligin ilk yarısında neredeyse kadroya giremeyen genç oyuncu için, en ciddi teklifi Crystal Palace yapmıştı. Ozan'ı kiralık olarak kadroya katmak isteyen Premier Lig ekibi, satın alma opsiyonlu teklifini Fenerbahçe'ye sunarak oyuncu ile görüşmelere başlamıştı.

SAKHO'NUN SAKATLIĞI OZAN'I YAKTI

Ancak Crystal Palace'ta forver Sakho'nun sakatlanması bütün planları alt üst etti. Ozan'ın imza aşamasına gelen transferinden vazgeçen İngiliz temsilcisi son dakika forvet arayışlarına başladı.

Tüm bu gelişmeler üzerine gözler Fenerbahçe yönetimine ve Aykut Kocaman'a çevrildi. Yönetim genç futbolcudan faydalanmanın doğru olduğunu düşünüyor.

Ancak Kocaman tam tersi bir düşenceye sahip. Ozan'dan bir türlü istediği verimi alamayan Kocaman'ın kararı bekleniyor. Giresun maçı öncesinde yayıncı kuruluşa konuşan tecrübeli hoca, 'Şu an konumuz Ozan değil' dedi.