Guliano Coştu 3 Puan Geldi

Şampiyonluk yolunda hataya izin vermeden etkili bir oyun ile rakibini 3 - 0 ile geçen sarı lacivertlilerde maçın yıldızı Brezilyalı süper star Guliano oldu. Sambacı yıldız Alanyaspor ağlarını 2 kere havalandırdı. Sarı lacivertlilerin diğer golü ise son haftaların golcü futbolcusu Jose Fernandao'dan geldi. Böylece Fenerbahçe Brezilyalı futbolcuları ile 3 puanı almış oldu.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe lider Galatasaray ile puanları eşitledi ve averaj ile 2. lik koltuğuna oturdu. Böylece sarı lacivertliler şampiyonluk yolunda en iddialı ekiplerden bir tanesi oldu.

Guliano'dan Gollere Devam

Sarı lacivertli takımın 10 numarası Guliano takımını kurtarmaya devam ediyor. Uzun süren sakatlığına rağmen Başakşehir maçı ile sahalara dönen Brezilyalı yıldız iğne ile sahaya çıkmış, takımın en iyisi olmuş ve adeta galibiyetin mimarı olarak ilan edilmişti.

Brezilyalı yıldız bu hafta oynanan Albimo Alanyaspor maçında da takımın en iyisi olarak galibiyeti getirdi. Yıldız futbolcunun yükselen formu takı m arkadaşlarının da performansını etkiledi ve takımın diğer parçaları da ona ayak uydurmaya başladı.

Nitekim Guliano'nun sahalara dönmesinden sonra takımın forveti olarak forma giyen Fernandao 2 maçta 2 gol atmayı başardı. Guliano ise Alanyaspor maçında 2 gol atarak bu sezon ki gol sayısını 11'e yükselterek takımın en golcüsü olmayı başardı.

Öte yandan sarı lacivertlilerin başarılı sol beki Hasan Ali Alanyaspor maçında sarı kart görünce cezalı duruma düştü. Hasan Ali Kaldırım takımının gelecek hafta oynayacağı Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.