Fenerbahçe'de kötü gidişat, farklı Sivasspor galibiyetiyle sona ererken, Osmanlıspor beraberliği sonrası her galibiyete prim sözü veren Başkan Aziz Yıldırım, futbolcuların iştahını kabarttı. Yaz aylarından bu yana sakat olduğu gerekçesiyle idmanlara dahi çıkmayan Robin van Persie, prim sözünün ardından idmana çıkarak adeta şov yaptı.

Sarı-lacivertlilerde 4-1'lik Sivasspor galibiyetinin adından yönetim her galibiyere prim sözünü tuttu. Maçın ardından 250 bin euro'luk primi oyuncuları hesaplarına yatıran yönetimin nu jesti oyuncuları harekete geçirdi. Futbolcular, idmandaki iştahlalirıyla teknik heyetin yüzünü güldürürken, 31 Ağustos'tan bu yana sakat olan Robin van Persie, takımla birlikte çalıştı. İdmandaki iştahıyla dikkat çeken Hollandalı, kalan 5 maçta dağıtılacak 1.5 milyon euro primi duyunca bir anda iyileşiverdi.

AYKUT KOCAMAN'A VALBUENA VE ISLA'DAN GÜZEL HABER

Sivasspor karşısında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeden Valbuena ve Isla'dan Aykut Kocaman'a güzel haber. Hafta içi idmanlarında takımla birlikte çalışan ikilinin Antalyaspor maçında sahada olması bekleniyor.