Fenerbahçe, transferi için Trabzonspor ve Beşiktaş ile karşı karşıya geldiği Mehmet Ekici'den hayır görmedi. Fenerbahçe'ye transferi için ısrar eden yıldız oyuncu Trabzonspor ile sözleşmesi bitene kadar kadro dışı bırakılmıştı. Devamındaki sezonda Fenerbahçe forması giyen Ekici, art arda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sarı-lecivertli formayı sadece 243 dakika giyebildi.

Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'de sakatlıklar nedeniyle formadan uzak kalan Mehmet Ekici, yönetimi pişman etti. Art arda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü düzlemeyen yıldız oyuncu, Trabzonspor ile oynana mücadelede yedek kulübesinde yer alırken, Giresunspor ve Gençlerbirliği maçında kadroda yer almamıştı. Yıldız oyuncudan gelen kötü haber yönetimi bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.

FENERBAHÇE'YE MALİYETİ 2.1 MİLYON EURO

Fenerbahçe bu sezon neredeyse hiçbir maçta kullanamadığı Mehmet Ekici'ye 2.1 milyon euro öderken, sakatlıklardan yakasını bir türlü kurtaramayan yıldız oyuncudan hiç yararlanamadı.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, yaşadığı sakatlıklardan dolayı Sarı-Lacivertli formayı bu sezon 5 maçta sadece 243 dakika giydi. İstenen performansı sakatlığı nedeniyle bir türlü sergilemeyen yıldız oyuncunun sezon sonundaki F.Bahçe'ye maliyeti 2.1 milyon euroyu bulacak. Mehmet Ekici'nin 2020 yılına kadar Sarı-Lacivertli kulüple sözleşmesi bulunuyor.