Süper Lig'in son haftasında Akhisarspor'a sahasında mağlup olan Fenerbahçe'de işler iyiye gitmiyor. Maçın ardından takımdaki kriz havasında el koyan yönetim, faturayı tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman'a kesti. 3-2'lk Akhisar mağlubiyetinde rakip takımın maçı uzun süre önde götürmesine bozulan yönetimden bazı isimlerin Aykut Kocaman'ı takıma geç müdahale ettiği gerekçesiyle eleştirdiği öne sürüldü.

Aykut Kocaman'ın takım gerideyken gerekli mücahaleleri yapamadığını belirten bazı yöneticiler, Beşiktaş ile oynanan kupa maçında iyi performans gösteren Şener'in neden ilk 11'de olmadığını sordu. Defans ikilisinde Neto-Roman ikilisini bozan Aykut Kocaman bunun yerine son haftalarda performansında düşüş yaşayan Skrtel'e şans verdi. Öte yandan uzun bir aradan sonra takıma adapte olan Mehmet Ekici'nin oyuna geç alındığını belirten yönetim, Soldado-Ekici değişikliğinin daha erken yapılması gerektiğini savundu.

HOCA MAĞLUBİYETİ KABUL EDERSE TAKIM SAHA İÇİNDE NE YAPACAK?

Kadıköy'den gelen bilgilere göre başkan Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile bir araya gelerek takımın gidişatı konusunda bilgi istedi. Yönetimin özellikle Kocaman'ın maçı kenardan oturarak takip etmesine bozulduğu öğrenilirken, 'Sonuç ne olursa olsun oyuna müdahale edilmeliydi. Hoca kenarda pes ederse takım saha içinde ne yapacak' eleştirisinde bulunuldu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım teknik direktör Aykut Kocaman ile bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptı. Takımın oyunundan memnun olmayan ve futbolcuların beklentilerin altında performans göstermesinden dolayı sıkıntılı olduğunu ifade eden Aziz Yıldırım, "Verilen sözler nerede. Futbolcular sahada mücadele etmiyor, Bundan sonra herkes kendine dikkat edecek" dediği öğrenildi. Yıldırım'ın ayrıca alınan mağlubiyet nedeniyle Aykut Kocaman'ı da sorumlu tuttuğu ve özellikle oyuncu değişikliklerinde geç kalındığı yönünde görüş belirttiği gelen haberler arasında.