2018 yılının Mayıs ayında yapılacak olan Fenerbahçe Başkanlık ve yönetim seçimi için hazırlıklarını sürdüren Başkan Adayı Ali Koç, sürpriz bir isime teklifte bulundu.

Aziz Yıldırım'ın da aday olacağı olağan kongre'de, yönetim kadrosunu da yavaş yavaş şekillendirmeye çalışan Başkan Adayı Ali Koç, başkanlık için ismi geçenlerden biri olan Ömer Temelli'ye yöneticilik teklif etti.

Kulübün önde gelen isimleri ile görüşmeler yapan Koç'un, hali hazırda Aziz Yıldırım yönetiminde görev alan Ömer Temelli'ye bir teklifte bulunduğu belirtildi. Temelli'nin Ali Koç'tan gelen teklife henüz bir cevap vermediği de vurgulandı.

Tecrübeli yöneticinin F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yeni oluşturacağı yönetimde yer almayı düşünmediği de öğrenildi. Ömer Temelli'nin, 2018'de başkanlığa aday olma gibi bir düşüncesinin de olduğu vurgulandı.

Voleybolun Tarihçesi ve Gelişimi, Sporun Yolculuğu Voleybolun Tarihçesi ve Gelişimi, Sporun Yolculuğu

Temelli'nin başkan adaylığı konusunda henüz net kararını vermediği, aday olmaması halinde Koç'un teklifine 'Evet' diyeceği kulislerde konuşuluyor.

Deneyimli ismin bir süredir Başkan Aziz Yıldırım'la arasının açık olduğu, kulübe fazla uğramadığı da öğrenildi. Koç'un geçtiğimiz ay 1907 Fenerbahçeliler Derneği'nde düzenlendiği geceye F.Bahçe Yönetimi'nden sadece derneğe üye olan Murat Özaydınlı ve Ömer Temelli katılmıştı. Bu sürpriz gelişme çok konuşulmuştu. Temelli, 1907 Fenerbahçeliler Derneği'nde Yönetim Kurulu'ndaki görevini sürdürüyor.