Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 ile geçerek 22. hafta sonunda puanını 44'e yükselterek maç fazlasıyla zirveye ortak oldu. Kadıköy'de 3 puanı 3 golle alan sarı-lacivertlilerde Giuliano (2) ve Fernandao'nun gollleri galibiyeti getirirdi.

Aykut Kocaman'ın geçtiğimiz haftalarda yaptığı "Bu sezon şampiyon olmamız çok zor. Taraftar ve camia bunu kabul etsin" açıklamalarının ardından Fenerbahçe'de adeta devrim yaşandı. Geçtiğimiz hafta sezonun en kritik maçında lider Başakşehir'i sahasında 2-0 yenerek zirvedeki dengeleri değiştiren Fenerbahçe, bu hafta sahasında Alanyaspor'u 3-0 ile geçti. Sarı-lacivertliler maç fazlasıyla puanını lider Galatasaray ile eşitleyerek şampiyonluk yarışında yeniden iddialı konuma geldi.

GİULİANO VE FERNANDAO ATMAYA DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe'de galibiyetin mimarlarından Giuliano ve Fernandao'nun yükselen performansı teknik direktör Aykut Kocaman'un yüzünü güldürüyor. Devre arasında gönderilmek istenen Fernandao, Başakşehir ve Alanyaspor maçlarında takımını sırtlayan isim olurken Brezilyalı forvet Soldado ve sakat olan Janssen'den formayı kapmayı başardı.

Fenerbahçe'nin bir diğer Brezilyalısı Giuliano ise Alanyaspor karşısında 2 gole imza atarak takımın en golcü ismi olma özelliğini sürdürdü.

Gelecek hafta Vodafone Park'ta Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de Alanyaspor karşısında sarı kart gören Hasan Ali'nin dışında sakatlığı süren Janssen'den başka eksik bulunmuyor.