Galatasaray'da yeni sezonda kadroya katılan en etkili isimlerden Sofiane Feghouli, kısa sürede tribünlerinde en sevdiği isimlerden biri haline geldi. İstekli futboluyla özellikle iç saha maçlarında taraftarın maça olan ilgisini ateşleyen Cezayirli yıldız, Foot Mercato dergisine verdiği röportajda, Galatasaray ve Türkiye ligi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Eski kulübü West Ham United'da kendisine gerekli şansın tanınmadığından şikayet eden 27 yaşındaki futbolcu, dönemin teknnik direktörü Sleven Bilic ile yaşadığı sıkıntıların formunu olumsuz etkilediğini söyledi. Her oyuncunun Premier Lig'de oynamak istediğini belirten yıldız isim, "Ancak kulübü ve antrenörü iyi seçmek gerekiyor. Forma şansı bulduğum zamanlarda kötü performansım söz konusu olmadı." diye konuştu.

HABERLERDE GÖSTERİLEN TÜRKİYE BU DEĞİL

Transfer sürecinde Türkiye hakkında gazetelerden okuduğunun dışında bilgisinin olmadığını belirten Cezayirli isim, "Buraya geldiğimde çok şaşırdım. Türkiye, gazetelerde okuduğum gibi değil. İnsanlar çok sıcak. İstanbul'da istisnai bir yaşam kalitesi var. Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu biliyordum ama buraya gelince ne kadar büyük olduğuna şahit oldum. Kulüp ve taraftar sana saygı gösteriyor ve daha iyi performans için cesaretlendiriyor." şeklinde konuştu.