Süper Lig'de devlerin mücadelesi yarın akşam Kadıköy'de oynanacak. Ligde zirve koltuğuna oturan Galatasaray, 19 yıldız kazanamadığı Kadıköy'de galibiyet alıp hem şanssızlığını yenmek hem de Fenerbahçe'yi şampiyonuk yarışının dışına atmak istiyor.

Galatasaray'ın başına geldikten sonra sarı-kırmızılıları yeniden iddialı duruma getiren Fatih Terim'in Kadıköy'deki gizli silahı Younes Belhanda olacak. Belhanda'yla hafta içi yapılan idmanlarda özel olarak ilgilenen tecrübeli çalıştırıcı, yıldız oyuncuya özgüven aşıladı.

Ligin ilk yarısında oynanan derbiden kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Belhanda büyük tepki çekmişti. Buna rağmen oyuncusuna güvendiğini her fırsatta dile getiren Terim, "Yarın akşamki maç senin maçın olacak." dedi.

BELHANDA GOMİS'İ BESLEYECEK

Kadıköy'deki oyunu Belhanda üzerinden kurmayı hedefleyen Terim, Belhanda'yı Gomis'i gol yollarında topla buluşturmakla görevlendirdi. Yıldız oyuncuya özgüven aşılayan Terim, mesafe tanımaksızın kaleye vur emri verdi.

Yıldız oyuncuya motivasyon aşılayan İmparator, 'Bu maçlar senin gibi oyuncuların daha fazla sorumluluk alması gereken maçlar. Tüm potansiyelini vermelisin. Sende de bu kalite var' diyerek özgüven verdi. Faslı oyuncunun da hocasına 'En iyi Belhanda'yı' izlettirmek için söz verdiği belirtildi.