Faizsiz gayrimenkul alımında yeni bir dönemi başlatan Finansevim, faizsiz vade farksız konut sahibi olmak isteyenleri kendi belirleyeceği taksit miktarlarıyla ev sahibi yapacağını açıkladı.

1520327048_finansevim_

TASARRUFA DAYALI FİNANS SİSTEMİ

Türkiye'ye özel yeni bir kredi finansman modelini hayata geçirdiklerini belirten Finansevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özkaya, 'dünyanın birçok ülkesinde uygulanan bu sistemi ülkemiz insanlarının da hizmetine sunmak için çıktığımız bu yolda, ilk hedefimiz insanlarımızın alım gücünü nasıl kolaylaştırmak oldu.

0 FAİZLE 360 AY TAKSİT

Bu hedefimizi belirlerken ilk sorumuz insanlarımızın en uygun ve avantajlı yollarla faiz ödemeden, evden araba, arsadan ofise ve hatta evlilikten eğitim ihtiyaçlarına kadar tüm ihtiyaçlarını nasıl karşılarız oldu ve dünyada uygulanan 'Tasarrufa Dayalı Finans Sistemi'ni uygulamaya başladık' dedi.

EV HAYALİ UZAK DEĞİL

Emre Özkaya konuşmasını şöyle sürdürdü: "Uyguladığımız ve birçok yeniliği içinde barındıran Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi ile insanlarımız hiçbir peşinat ödemeden, kira yardımı adı altında yapılan ek ödemeler yapmadan, dilerse fon katılım ücretini de yine Türkiye'de ilk kez uygulanan bir sistem olarak 60 ay vadeye bölerek kendi belirleyeceği taksit miktarlarıyla kendisinin belirleyeceği vade aralığıyla ev sahibi olabilecek. Geliştirmiş olduğumuz ve Türkiye'de ilk defa uyguladığımız bu sistemde sadece ev değil, isteyen otomobil isteyen arsı, eğitim, iş kurma gibi tüm ihtiyaçlarını sistemimizde mevcut olan paketlerimizle karşılayabilecekler'.

TAKSİTLERİ SEN BELİRLE

"İlk etapta Merkez Anadolu şubesi, Gebze, Konya ve Yenibosna şubeleriyle faaliyete başlamış bulunmaktayız. Hepsi sektörün deneyimli isimlerinden oluşan çalışma arkadaşlarıyla başladığımız bu yolda, yılsonu itibariyle 20 şube hedefimiz bulunmaktadır. Bunlardan öncelikli olanlarımız, İstanbul Ümraniye, Ankara, Bursa, Gaziantep ve İzmir'dir diğer illerimiz ve İstanbul şubelerimiz de bunları izleyecektir. İlk yılımız için 10 milyon TL'lik bir yatırım planımız bulunmaktadır."