Geçen sezon İngiltere'ye transfer olan Cenk Tosun, Everton taraftarlarını çileden çıkardı. Tosun, her hafta biraz daha iyiye gittiklerini belirterek duran toplara daha iyi çalışacaklarını ifade etti.

Premier Lig'e oldukça kötü bir başlangıç yapan ve bu sezon sadece 8 maçta forma şansı bulabilen milli oyuncumuz Cenk Tosun, son açıklaması ile Everton taraftarlarını çıldırttı. Cenk Tosun, "Sürekli olarak bir çalışma halindeyiz. Takım halinde daha iyi oynayacağımıza yürekten inanıyorum. Ancak duran toplar üzerinde aktif olmamız gerekiyor. Hocamızın bizden isteklerini yapmak zorundayız. Konsantre olarak daha iyi yerlere geleceğimizin farkındayız." dedi.

Cenk Tosun'a Tepki

Cenk Tosun'un bu açıklamalarından sonra Everton taraftarları sosyal medya üzerinden milli oyuncuya yüklendi. İngiliz basını da bu söylemlere sessiz kalmayarak Cenk Tosun'un bu açıklamalarına manşetten yer verdi.

Bir taraftar, "Cenk Tosun'un biraz daha akıllı ve aktif oynaması gerekiyor. Bize her gün daha da gelişiyoruz diyerek şaka yapıyor olmalı. Gittikçe daha da kötüye doğru yol alıyoruz. Avrupa'ya gitme şansımız bile ortadan kalktı." imalarını kullanması dikkatlerden kaçmadı.