At Yarışlarının Tarihi, Efsanelerden Modern Spora At Yarışlarının Tarihi, Efsanelerden Modern Spora

Arsenal ve Galatasaray'da gösterdiği performansla bir dönem Avrupa'nın sayılı sağ bekleri arasında gösterilen Emmanuel Eboue'nin içler acısı hali bir süredir futbol kamuoyunun gündeminden düşmüyor. Eşiyle yaşadığı boşanmanın ardından tüm maddi birikimini eşine kaptıran Eboue, ailesinden gelen yardımlarla yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Fransız Canal Plus kanalına röportaj veren Fildişi Sahilli yıldız, yaşadığı derme çatma evi ve bavullara sığdırdığı eşyalarıyla sevenlerini üzen görüntüler verdi.

Başına gelenleri film senaryosuna benzeten Eboue, "Böyle şeyleri ancak filmlerde görürdüm. Çok zor. Ama başıma geldi. Hiç param yok. Buna inanmazdım. Evlendiğim, çocuk yaptığım kişi yüzünden böyle şeylerin başıma geleceğini düşünemezdim." dedi.

Eşinden ayrıldıktan sonra bankaya gittiğini ve acı gerçekle ilk kez burada karşılaştığını belirten yıldız isim, boşandığı eşinin ortak hesaptaki tüm birikimini çektiğini söyledi.

HENÜZ ÖLMEDİM HERKES BİLSİN

Eşinin kendisinden habersiz olarak boşalttığı banka hesabının peşinde olmadığını belirten Eboue, "Paranın peşinde değilim, bağış sayıyorum. Herks ölmediğimi görsün istiyorum." dedi.

Tek isteğim futbola geri dönmek. Hala yeteneğim var. Sahalara geri dönmek için elimden geleni yapıyorum. Bağdat ya da Pakistan fark etmez. Oralara giderim, çünkü oynamayı seviyorum.