Fildişi Sahilli eski futbolcu Emmanuel Eboue'den üzücü haber geldi. Bir süredir yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiği konuşulan 35 yaşındaki eski futbolcunun intihar ettiği iddia edildi. Henüz kesinleşmeyen ilk bilgilere göre Eboue, kardeşinin evinde kendini asarak intihar girişiminde bulundu.

Arsenal ve Galatasaray'ın eski yıldızı Emmanuel Eboue'nin hayatı Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra alt üst olmuştu. Eşi tarafından dolandırılan yıldız futbolcu, yaşadığı ekonomik sıkıntılarla birlikte psikolojik olarak da sağlığını yitirmişti. İngiliz medyasına farklı dönemlerde demeçler veren Eboue, ekonomik olarak tüm birikimini eşine kaptırdığını ifade etmişti.

Bir süredir İngiltere'de kız kardeşinin yanında yaşamaya devam eden Eboue'nin yine kardeşinin evinde kendini asarak intiyar ettiği konuşuluyor.

Galatasaray ve Arsenal'in eski futbolcusu Emmanuel Eboue'in intihar ettiği iddia ediliyor...Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu haberin, Ocak ayında İngiliz medyası tarafından servis edildiği anlaşıldı.

İlgili haberde, 35 yaşındaki eski futbolcunun kız kardeşinin evinde kendini asarak intihar ettiği iddia edildi.

Eboue yaşadığı maddi sıkıntılar hakkında, "Tanrı'dan bana yardım etmesini istiyorum. Aklımdaki düşüncelerden kurtulmama sadece o yardım edebilir. Evdeyim ama korkuyorum. Çünkü ne zaman polisler gelecek bilmiyorum. Sonuna kadar savaşacağım çünkü bu adil değil. Türkiye'de 8 milyon Euro'ya yakın para kazandım. Yaklaşık 7 milyon Euro'yu eve yolladım." ifadelerini kullanmıştı...

Maddi olarak büyük sıkıntılar yaşadığı bilinen Eboue'yi, Galatasaray teknik ekibi geçen sezon İstanbul'da ağırlamıştı...