Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli tiyatro ile ismini duyuran Eser Yenenler, kısa zamanda şöhret basamaklarını hızla çıkmıştı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlü olan sonrasında dizi ve filmlerde oynamaya başlayan ve İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile birlikte 3 Adam isimli program yapmaya başlamıştı. Daha sonra 3 Adam programını sahibi olduğu TV 8 ekranlarına transfer eden Acun Ilıcalı Eser Yenenler'e sahip çıkmış ve Yetenek Sizsiniz Türkiye programında Jüri üyeliği koltuğu vermişti.

Ününe ün katan Eser Yenenler, TBT adında tek kişilik bir gösteri düzenledi. Tek kişilik gösterisine Esra Eron, Merve Boluğur, Gökhan Özoğuz, Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin, Ekin Mert Daymaz, Emre Belözoğlu, ibrahim büyükak ve Nurdan Beşen gibi bir çok ünlü katıldı.

TBT isimli tek kişilik gösterisinin ardından kendisini yalnız bırakmayan yakın arkadaşlarına 'kimse bir yere ayrılmasın, burada çok güzel bir parti vereceğim, çok eğleneceğiz' dedi. Eser Yenenler'i kırmayan yakın arkadaşları partiye kaldılar.

Eğlenceli geçen partinin sonunda Eser Yenenler'in misafirlerine hesap gelince, misafirler şok oldu. Misafir önce olayın bir şaka olduğunu sandılar, ardından gerçek olduğunu anlayınca söylenerek gelen hesapları ödediler.

Partiye katılan misafirler "Herhalde biri şaka yapıyor. Bu Eser'in daveti değil miydi? Parayı biz niye ödüyoruz? Baştan söyleseydi, yine onu kırmaz partiye katılırdık" diye aralarında konuştular.