Yerel Yönetim Seçimleri Türkiye'yi Hareketlendiriyor Yerel Yönetim Seçimleri Türkiye'yi Hareketlendiriyor

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlığını gerçekleştiren Eryen Mahçupyan, siyasi parti konusunda şu anda sessiz kaldıklarını belirterek ülkenin iyi yönetilmediğinden yakındıklarını söyledi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde yeni bir siyasi partinin hazırlıkları yapılırken bu iddialardan birisi de Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığı döneminde danışmanlık görevi üstlenen Eryen Mahçupyan'dan geldi. Bir canlı yayın programına konuk olan Mahçupyan, ülkenin içinde bulunduğu kaostan yakındı ve iyi yönetilmediğini sözlerine ekledi.

Ne Olur Bilemeyiz

Mahçupyan, "Şu anda yeni bir siyasi parti için teklifler almaktayız. Türkiye'nin iyi yönetilmediğinin hepimiz farkındayız. Ancak kaybetme korkusunu en yakınında hisseden iktidar, bununla başa çıkabileceğini sanıyor. Bazı daraltma oyunları ile muhalefeti zorluyor. Ancak biz bu oyunları da görüyoruz. Bunu AK Partililer de çok iyi bilmekte." dedi.

Mahçupyan, "Bu seçimlerin sonunda ne olur bilemem ama bu yapılacak olanlar iktidar dışında sadece muhalefeti ilgilendirir. AK Parti sadece aldatılma politikası ile ülke yönetmeye çalışıyor ama beceremiyorlar. Daha önceki seneler ile kendilerini mukayese edebiliyorlar. Şimdiki zamanla asla edemezler." ifadelerine yer verdi.