2018 Dünya Kupası yolunda havlu atan A Milli Futbol Takımı'nda faturanın kesileceği adres aranıyor. Maçın ardından A Spor ekranlarında tarihi hezimeti değerlendiren eski hakem Erman Toroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu ve Arda Turan'a ateş püskürdü. Barcelona'da top koşturan Arda'nın maçın 60'ıncı dakikasında oyundan alınırken, tribünler tarafından yuhalanmasına 'gülerek' tepki vermesine sinirlenen Toroğlu, "Türk insanıyla dalga geçtiğiniz yeter, defolup gidin." şekinde eleştiride bulundu.

A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda karşısında hiçbir varlık gösteremeyen sahadan 3-0 mağlup ayrılması, futbol otoritelerinin tepesini arttırdı. Taraflı tarafsız bütün otoriteler tarafından başarısızlığın bir numaralı sorumlusu olarak gösterilen Demirören yönetimini sert şekilde eleştiren Erman Toroğlu, Rumen teknik adam Lucescu'nun Demirören'le birlikte derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

"FEDERASYONUN NERESİNDEN TUTARSAN FELAKET"

"Bütün bunların müsebbibi Futbol Federasyonudur. Eğer Türkiye'de hayırlı bir iş olacaksa Yıldırım Demirören, Arda Turan ve Lucescu'yu da alıp defolup gitsinler. Federayonun neresini tutsan felaket. Hakem felaket. Disiplin felaket. Tahkim felaket. Milli takım felaket. Arda ana avrat küfür ediyor. Futbol Federasyonu makamı üstelik. Teknik Direktör seçiyorsun, Arda'yı yalayıp çağırıyor. Ayıptır ya! Türk milletiyle bu kadar oynamayın. İşe siyaset de sokmayın."