Dış görünüşle ilgili kaygı duyanların sadece kadınlar olmadığının altını çizen uzmanlar, erkeklerin de artık dış görünüşlerine özen gösterdiklerini ve estetik operasyonlara karar verdiklerini paylaşıyor.

Özellikle ülkemizde estetik operasyonlardaki başarı oranının artmasıyla birlikte erkeklerin günlük yaşantılarını daha iyi bir hale getirebilmek ve kadınlara güzel gözükebilmek adına estetik ameliyatlara yöneldiğini hatırlatmakta fayda var.

Günümüzde sosyoekonomik seviyesi yüksek olan her on erkekten sekizinin estetiğe ilgi duyduğunu kaydeden uzmanlar, erkekler tarafından cilt bakımı, dolgu - botoks uygulamalarının her geçen gün daha fazla uygulandığını işaret ediyor.

Yaşlanmayla birlikte ciltte meydana gelen sorunların ortadan kaldırılması için erkeklerin tercih ettiği operasyonların başında göz kapağı, yüz ve estetik burun ameliyatlarının olduğunu açıklayan uzmanlar, bunların yanı sıra erkek memesinde, çocukluktan ergenlik çağına geçiş sürecinde meme dokularında fazlalaşma veya ergenlik çağı sonrasında kiloların artmasına bağlı olarak meme yağ dokusunda artış gözlenebildiğini ve bunlarında ameliyatla ortadan kaldırılabileceğini dile getiriyor.

Evde Doğal Detoks İçecekleri Nelerdir ? Evde Doğal Detoks İçecekleri Nelerdir ?


Uzmanlar erkeklerin en fazla yöneldiği operasyonları şöyle sıralıyor: saç ekimi, jinekomasti operasyonu,

Estetik Burun Ameliyatı, Liposuction / Vücut Şekillendirme, Göz Kapağı Ameliyatı, Yüz Germe Ameliyatı, Karın Germe Ameliyatı, Kepçe Kulak Ameliyatı, Kas Protez Ameliyatı ve Uyluk ve Kol Germe Ameliyatı.