Ünlü manken Megan Barker, 2013 yılından beri ilişki yaşadığı erkek arkadaşı ile cinsel ilişkiye girdiği sırada, erkek arkadaşının penisi kırıldı.

Yaşananları anlatan Megan Barker, ilişki sırasında penisten gelen bir ses duyduklarını belirtti. Gelen sesin ardından penisten çok fazla kan gelmeye başladığını dile getiren ünlü manken Megan Barker, 'gelen ses ve kanı görünce erkek arkadaşımın penisinin kırıldığını anladık' dedi.

Yatağın her tarafının bir anda kan olduğunu belirten ünlü manken Megan Barker, o an da yatağın bir suç mahalli gibi görüldüğünü söyledi.

Erkek arkadaşı penisinin kırılmasının ardından koşarak acı içinde banyoya gittiğini söyleyen Megan Barker, 'erkek arkadaşımın çektiği acıyı hayatım boyunca unutamayacağım' dedi.

Daha önce bir arkadaşının da erkek arkadaşı ile ilişkisi sırasında erkek arkadaşının penisini kırdığını belirten Megan Barker, 'erkek arkadaşımın penisinin kırıldığını anladığımızda hemen o arkadaşı aradım.' Dedi. Arkadaşım ise bana endişelenmememi ve sağlık görevlilerini çağırmam gerektiğini söyledi.

Arkadaşının bu tavsiyesi üzerine hemen ambulans çağıran Megan Barker'ın erkek arkadaşı ambulans görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Ünlü Manken Megan Barker; 'erkek arkadaşı Francis'in hızlı bir şekilde iyileşmesine rağmen ağrılarının devam ettiğini ama erkek arkadaşı iyileşir iyileşmez eski tutkulu ilişkilerine devam edeceklerini' söyledi.

Öte yandan Francis'in durumunun iyiye gittiği ve doktor kontrolünde olduğu belirtildi.