Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile minibüsçüler arasında hoş bir sohbet yaşandı. Arap milletvekillerini kabul etmek adına Tarabya Köşkü'ne geçen Erdoğan yolda aracını durdurarak minibüsçülerle kısa bir sohbet yaşadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya'ya geçeceği esnada aracını durarak yol kenarında duran minibüsçülerle kısa bir sohbet yaptı. Arap milletvekilleri ile birlikte gelen heyeti karşılamak adına Tarabya Köşkü'ne geçen Erdoğan, önce yakınındaki minibüs durağında aracını durdurdu. Ellerinde Türk bayrakları ile kendisini karşılayan minibüsçüler ve S.S. 19 Nolu Sarıyer İlçesi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hakan Akkaya'yı bir süre dinleyen Erdoğan daha sonrasında da yoluna kaldığı yerden devam etti.

Allah O'ndan Razı Olsun

Akkaya, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun. Ne zaman görse bize selam vermeden geçmiyor. Her zaman dertlerimizi dinliyor. Kabataş'ta bulunan Martı Projesi için kendisinden yer talebimiz oldu ve o da bu konu ile ilgileneceğini söyledi." dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Tozlu ise "Bizler hiçbir zaman engelli erişimine karşı olmadık. Esnafımız hafif ticari araçlar zorunlu hale getirilince zor durumda kaldı." ifadelerine yer verdi.