İstanbul'un Kartal ilçesinde çöken 8 katlı binadan sağ kurtulan vatandaşlarımızdan birisi hastanede Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kısa bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal'da çöken 8 katlı binanın bulunduğu bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Daha sonrasında Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kadar giden Erdoğan, enkazdan sağ olarak kurtarılan 9 yaşındaki Mahmut Tayyip Alemdar'ı da ziyaret etti.

Erdoğan Ziyarette Bulundu

Enkazdan sağ olarak kurtarılan bir kadın Erdoğan'a, "Kocam emekli olduktan sonra ev almak istedik. 200 bin lira para verdik. Mucize eseri kurtulduk. Eşim evde yoktu bina yıkıldığında. Kızımla beraber evdeydik. Onun da diğer hastanede olduğunu öğrendim." dedi.

Erdoğan ayrıca enkazdan sağ kurtarılan 9 yaşındaki Mahmut Tayyip Alemdar'ı da ziyaret ederek son durumu hakkında doktorlardan bilgileri aldı. Erdoğan çocuğa sırt kısmında Tayyip yazan Trabzonspor forması ile beraber futbol topu hediye etti. Erdoğan daha sonrasında da 5 yaşındaki Azra Havva Tekgöz'ü de ziyarette bulunarak kızı öptü ve hediyesini de verdi.