Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Sahaya Saldırı Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Sahaya Saldırı

İspanyol takımlarından Celta Vigo'da forma giyen Emre Mor bir kez daha kadro dışında kaldı. Bu konu hakkında İspanyol kulübünden jet bir açıklama geldi. Emre Mor'un takımdan ayrı çalıştığı ve kendisini tekrardan toparlaması halinde takıma geri dönebileceği vurgulandı.

İspanya'da Celta Vigo takımına transfer olduktan sonra disiplinsiz davranışları yüzünden sık sık kadro dışında kalan Emre Mor için tarih bir kez daha tekerrür etti. Emre Mor ve Andrew Hjulsager'in devre arası transfer döneminde satış listesine konulduğunu söyleyen sportif direktör Felipe Minambres, "Emre Mor için de transfer teklifleri aldık ancak kendisi gitmek istemedi ve burada mutlu olduğunu söyledi. Sadece saha içinde değil saha dışında da oyuncular üzerlerine düşeni mutlaka yapmalılar. Şu anda kendisi kadro dışında. Ancak kendisini ispatlarsa yeniden takıma dönebilir." dedi.

Tekrardan kadroya Girebilir

Teknik direktör Miguel Cardoso'nun almış olduğu karar sonrasında kadro dışı bırakılan Emre Mor'un milli takım kadrosuna da seçilmesi zor görünüyor. 21 yaşındaki genç oyuncunun sezon sonunda yeniden satış listesine konulması an meselesi.