2014 yılında geldiği Liverpool'da gösterdiği performansla değerini katlayan Emre Can, İtalya'nın güçlü ekiplerinden Juventus'a transfer oluyor. Bir süredir yıldız ismi takibe alan İtalyanlar, 24 yaşındaki oyuncuyu da ikna etmeyi başardı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Emre Can'ın transferinde iddialı olan Juventus, transferi her an duyurabilir.

Sezon sonunda Liverpool ile olan sözleşmesi sona erecek olan Emre Can için bonservis bedeli ödemeyecek olan Torini temsilcisi, sezon sonu için yıldız isimle söz kesti. İtalyan gazetelerinde yer alan gelişmeye göre," Juventus için transfer dönemi yeni kapandı ve 2018-2019 sezonu için önemli çalışmalar gerçekleştirildi. Juventus First Class bir çalışma gerçekleştirdi. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Emre Can, yeni prosedüre göre bir başka kulüp ile anlaşma sağlayabiliyor. Bu nedenle şu ana kadar sadece diyalog kurduğu tek takım Siyah-Beyazlılar. Amacı Torino'da oynamak." ifadeleri kullanıldı.

İSPANYA VE ALMANYA'DAN DA TEKLİFLER VAR

Emre Can'ın sezon sonu serbest kalacak olması nedeniyle İspanya'dan ve Almanya'dan da teklifler olduğu öğrenildi.

Yüzme Yarışlarının Kökeni ve Günümüzdeki Popülerliği Yüzme Yarışlarının Kökeni ve Günümüzdeki Popülerliği

Emre Can aralık ayında yaptığı bir açıklamada da "Şu anda buradayım. Her şeyi menajerim görüşüyor. Yaz sezonuna kadar Liverpool'da oynamaya devam edeceğim" diyerek transferiyle ilgili ipucu vermemişti.