Alişan ile bir birliktelik yaşayan ve nişanlanan Eda Erol, evliliğe 2 ay kala sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Alişan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Medeni iki insan gibi ayrıldıklarını belirten Eda Erol, Alişan'a teşekkür edip, mutluluklar dilemişti.

Eda Erol'un bu açıklamasından sonra Eda Erol'un ablası olan Esra Erol kendi sosyal medya hesabından kardeşi Eda Erol'un sosyal medya hesabının çalındığını ve ayrılık söylentilerinin yalan olduğunu açıklamıştı.

Ancak kısa bir süre sonra Esra Erol'un yalan söylediği ortaya çıkmıştı. Çünkü Alişan kendi sosyal medya hesabından Eda Erol ile ayrıldıklarını doğrulamıştı.

Alişan ile birlikteliğinin ve ayrılığının sonrasında magazincilerin yakından takip etmeye başladığı Eda Erol'un bir takipçisi yaptığı yorum ile Eda Erol'u sinirlendirdi.

Eda Erol'un bir takipçisi, sosyal medya üzerinden Eda Erol'a: "Sen de Alişan sayesinde tanındın. Kimse seni tanımıyordu... Sen de meşhur oldun, hayırlısı..." yorumunda bulundu.

Bu yoruma sinirlenen Eda Erol, takipçisine cevap yazdı. Eda Erol bu yoruma cevap olarak: "Biraz aklınız olsa 11 yıldır ablamı kullanmadığımı ve asla böyle şeylerde gözüm olmadığını anlardınız..." diyerek sert bir cevap verdi.