Beyaz TV ekranlarında yayınlanan beğenilen programın sunucularından Ece Erken, Yemekteyiz yarışmacısı Yasin Obuz'un kendisine küfür ettiğini iddia ederek hakkında tazminat davası açacağını söyledi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken, canlı yayın esnasında şok sözler sar etti. Yemekteyiz yarışmacısı Yasin Obuz'un kendisine ağır küfürler ettiğini iddia eden Ece Erken, bu işin peşini asla bırakmayacağını ifade etti.

Ece Erken'den Şok Sözler

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayda Erken, "Daha öncesinde de bunun hakkında çokça konuşmuştuk. Taner Tolga Tarlacı da buna benzer bir sorun yaşatmıştı. Bir video paylaşarak hakkımda kötü sözler sarf etmişti. Altına da yazılan yorumda ağır hakaretler vardı. Avukatım bu sorunların üstünde duruyor. Gereken yerlere mutlaka müracaatlar yapılacaktır. Yasin Obuz da bu isimlerden bir tanesi. Bana resmen küfür etti. Bu asla kabul edilebilecek bir şey değildir. Gereken ne ise en kısa zamanda yapılacaktır." diyerek tepkisini dile getirdi.