İş adamı eşi Reza Zarrab ile boşanacakları iddia edilen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in doğum yapmak üzere ABD'ye gittiği ve hamile olduğu iddia edildi.

Ebru Gündeş hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İş adamı eşi Reza Zarrab ile olan evliliğinden tek çocuğu bulunan şarkıcı Ebru Gündeş'in yeniden hamile kaldığı ve yakın bir zamanda doğum yapacağı belirtildi. Geçtiğimiz haftalar içerisinde yeni albüm çalışmalarına da hız veren Gündeş'in klip sahnelerinde karnını gizleme adına yoğun uğraş verdiği de gözlerden kaçmamıştı.

Hamilelik İddiaları Güçlendi

Hamilelik iddiaları oldukça güçlenen Ebru Gündeş'in halen ABD'de bulunan iş adamı eşi Reza Zarrab'ın yanına giderek doğumu orada gerçekleştireceği ifade edildi. 9 Mart tarihinde Şişli'de bir gece mekanında sahne alacak Ebru Gündeş'in programını iptal ederek hamileliğin son günlerini geçirdiği için ABD'ye eşinin yanına gideceği öne sürüldü.

Çocuklarını eşinin yanında büyütmeyi isteyen Ebru Gündeş'in ABD'ye gittikten sonra oraya yerleşeceği ve sadece konserler vermek için yeniden Türkiye'ye gelerek geri dönüş yapacağı da son gelen haberler arasında yer aldı.