Büyük maçlarda gösterdiği etkisiz performansla hedef tahtasına konulan Igor Tudor'da Başkan Dursun Özbek ve yönetimden bir kez daha destek açıklaması geldi. Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Başkan Özbek, Tudor'a yöneltilen eleştirilere sert yanıt verirken, "Bugünkü yönetim, oy birliği ile, yani hiç fire olmaksızın, sayın Tudor'u destekliyor ve arkasındadır." dedi.

Galatasaray'ın geride kalan 14 haftada gösterdiği performanstan memnun olduğunu kaydeden Özbek, yönetim ve teknik heyetin arasında muazzam bir uyum olduğunu söyledi.

Yönetim ve teknik heyet arasındaki uyumunda soyunma odasını da etkilediğini kaydeden Dursun Özbek, "Perde arkasında, antrenman ve soyunma odasında üst düzey arkadaşlık, beraberlik duygusu var. Dolayısı ile ben teknik kadro, futbolculardan son derece memnunum.' diye konuştu.

TUDOR'A YÖNELTİLEN ELEŞTİRİLER HAKSIZ

Spor kamuoyu tarafından eleştirilen Tudor'un her şeye rağmen takımı ligin zirvesinde tuttuğunu belirten Özbek, Tudor'un eleştirilmesini kasıtlı bir kampanya olarak değerendirirken, 'Şimdi sayın Tudor, bizim antrenörümüz. Kendisini bu yönetim göreve getirdi. Bu takımı sayın Tudor ile beraber kurduk. Başarı ortada. Niye Tudor bu kadar eleştiriliyor? Niye Tudor bu kadar gündemde tutuluyor? Lider olan Galatasaray takımının hocası Igor Tudor. Tudor'a eleştiri kampanyası haftalardır sürüyor." ifadelerini kullandı.