Angeline Jolie ile boşanma detaylarında anlaşmazlık yaşayan ve sık sık bu tartışmalarla gündeme gelen Brad Pitt'in meslektaşı Charlize Theron ile birlikte olduğu öne sürüldü. İddia Hollywood'da kısa sürede bomba etkisi yarattı.

12019-brad-pitt-feature

İngiliz The Sun gazetesinin manşetten verdiği habere göre; Charlize Theron ile Brad Pitt, 12 Ocak'ta Hollywood'daki Cheteau Marmont'ta Roma filminin gösterimi sonrası samimi görüntü verdi. O tarihten beri de beraberler.

AP_18049775237687_c0-0-4037-2353_s885x516

İddiaya göre Hollywood yıldızlarından ve dünyanın gelmiş geçmiş en güzel kadınları arasında gösterilen 43 yaşındaki Charlize Theron'u ile Brad Pitt ile Theron'un eski sevgilisi ünlü aktör Sean Penn'in tanıştırdı.

Brad Pitt (55) ile Charize Theron (43) arasındaki aşk iddiası Hollywood'da gündem yarattı. ABD basını genel olarak ikilinin birbirine çok uygun karakterler olduğu kaanatinde birleşti. Hollywood Reporter 'Çok Yakıştılar'başlığını atıp 'dünanın en pozitif çifti' yorumu yaptı. İkilinin bir romantik komedi filminde başrol oynaması durumunda gişe başarısının da garanti olduğu yazılıyor.