Süper Lig takımlarında Beşiktaş'ın genç yıldızı Dorukhan Toköz kıymete bindi. İngilizlerin sezon sonunda siyah beyazlıların kapısını çalacağı belirtildi.

Sezon başında Eskişehirspor takımından bedelsiz olarak kadroya katılan Dorukhan Toköz, son haftalardaki performansı ile adeta parmak ısırtıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in kendisine şans tanımasından sonra bu fırsatı çok iyi değerlendiren genç oyuncu göstermiş olduğu performans ile çoğu as oyuncuya da geride bırakmayı başararak siyah beyazlı takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi.

Avrupa'nın Takibinde

Şu ana kadar Beşiktaş forması ile 9 karşılaşmada rakip ağları 9 kez havalandırmayı başaran Dorukhan Toköz, 1'de asist yaptı. Daha öncesinde sarı kırmızılı takımın kapısından döndüğü iddia edilen Toköz için şimdiden Avrupa'nın büyük kulüpleri sıraya girdi. Özellikle İngiliz takımlarının takibinde olan Toköz için sezon sonunda Beşiktaşlı yöneticiler ile Premier Lig takımları arasında sıkı pazarlıkların yaşanabileceği de şimdiden dikkat çeken detaylar arasında yerini aldı.