Dune Serisinin Sinema Macerası, Frank Herbert'in Efsanevi Eseri Yeniden Canlanıyor Dune Serisinin Sinema Macerası, Frank Herbert'in Efsanevi Eseri Yeniden Canlanıyor

Doktorlar dizisinde 'Doktor Ela' karakterini canlandıran Yasemin Ergene, 10 yıl sonra aynı karakter ile Mucize Doktor dizisine dahil oldu.

Doktorlar dizisinde 'Doktor Ela' karakterine hayat veren güzel oyuncu Yasemin Ergene, uzun yıllar hiçbir dizide rol almamıştı. Yıllar sonra ekranlara geri dönen başarılı oyuncu, aynı karakter ile FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisine dahil oldu.

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un 15. bölümü bu akşam sevenleriyle buluştu. Bu akşamki bölümü seyredenler Doktor Ela'nın soyadının değişmediğini ve 'Ela Altındağ' olarak hayatına devam ettiğini gördü. Ela, Kutsi'nin canlandırdığı Levent Atahanlı tarafından düğün günü terk edilmişti. Mucize Doktor'daki dikkat çeken ayrıntı sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı "Doktor Ela" etiketiyle söz konusu ayrıntıya dair paylaşım yaptı.