Ünlü şarkıcı Hadise yakın zamanda yaptığı bir açıklama da 'Yalnız değilim, hayatımda biri var' demişti ama hayatındaki kişinin kim olduğunu açıklamamıştı.

Hadise'nin bu açıklamasından sonra Star TV ekranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' isimli programın sunucularından biri olan Cengiz Semercioğlu, Hakan Sabahcı ile Hadise'nin Etiler'de bir restoranda samimi şekilde görüldüğünü açıkladı. Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı çiftinin oğlu olan Hakan Sabancı, Hülya Koçyiğit'in kızı Aslışah Alkoçlar ile bir buçuk sene kadar aşk yaşamışlardı. Hülya Koçyiğit'in kızı olan Aslışah Alkoçlar'dan ayrılan Hakan Sabancı'nın daha önce kısa süreli bir aşk yaşadığı ünlü şarkıcı Hadise ile tekrardan birlikte olduğu yönünden haberler çıkmıştı.

Ünlü Çiftin Boşanma Kararı Magazin Dünyasını Salladı Ünlü Çiftin Boşanma Kararı Magazin Dünyasını Salladı

Tüm bu iddialar günlerce konuşulmuş ve gündemde kalmıştı. Önceki sosyal medya hesabından O Ses Türkiye yarışmasında geçen sene birinci olan Dodan ile birbirlerine aşk ile bakarken çekilen bir fotoğraf paylaşan ünlü şarkıcı Hadise, Hakan Sabancı ile aşk yapadıkları iddialarını çürütmüş oldu.

Hadise'nin O Ses Türkiye yarışmasının geçen seneki şampiyonu olan Dodan ile birlikte paylaştığı bu fotoğraftan sonra Hadise'nin aşk yaşadığı kişinin Dodan olduğu iddia edilmişti.

Konuyla ilgili henüz Dodan'dan da, Hadise'den de bir açıklama gelmedi. Ancak O Ses Türkiye yarışmasında geçen sene yayınlanan bir bölümde Hadise ile Dodan'ın birbirlerine aşklarını ilan ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde O Ses Türkiye'nin geçen sene yayınlanan final gecesinde Dodan Özer'in, "Hadise'ye seni seviyorum." Dediği görülüyor. Dodan Özer'in bu söylemine karşılık olarak Hadise de "Ben de seni" diyerek bağırdığı gözlemleniyor. Bu anlar geçtiğimiz sene O Ses Türkiye'nin final gecesinde TV 8 ekranlarında canlı yayına yansımıştı.

Hadise'den Dodan açıklaması