Olay Yaratan Fotoğraf

Adından sıklıkla söz ettiren Didem Soydan bu kez sosyal medya hesabından paylaştığı iç çamaşırlı pozu ile gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabından sıkça paylaşımlarda bulunan Didem Soydan, zaman zaman cesur pozlar verdiği fotoğraflarıyla da konuşuluyor. Paylaştığı iç çamaşırlı pozunda vücudunun kusursuz olduğu fark edilen ünlü isim, birçok hayranı tarafından beğeni aldı.

Ayşegül Aldinç'in, Anılarıyla Dolu Röportajı Ayşegül Aldinç'in, Anılarıyla Dolu Röportajı

Didem Soydan'ın özellikle erkek hayranları tarafından beğenilen bu pozu, kimi takipçileri tarafından da eleştirildi. Ancak yapılan bu eleştiriler, ünlü ismi olumsuz etkilemiyor. Çünkü Didem Soydan'ın kendisi hakkında yapılan tüm yorumlara karşın sosyal medyayı etkin biçimde kullanarak, sıkça olay yaratan pozlarla selfie çektiği biliniyor.

Takipçilerden Yoğun İlgi

Didem Soydan'ın sosyal medya hesaplarında pek çok takipçisi var. Bu takipçiler ünlü ismin yaptığı paylaşımları beğeni ile karşılıyor. Geçtiğimiz zamanlarda Didem Soydan'ın sıkça bikinili pozlar verdiği ve hatta bir paylaşımında da yatak pozu verdiği biliniyor.

Hatta bu tür paylaşımlarının altına ayrıldığı sevgilisi Can Bonomo'nun ne düşüneceği hakkında takipçileri tarafından bazı yorumlar da yapılmıştı. Sevgili Can Bonomo'dan ayrılan Didem Soydan aşklarıyla da sık sık magazin gündeminde yer alıyor.

Didem Soydan'ın iç çamaşırı ile verdiği pozu, sosyal medyada olay yaratırken ünlü ismin şu sıralar kalbinin boş olup olmadığı merak ediliyor ve yeni bir sevgilisinin olduğu iddiaları da gündeme geliyor. Didem Soydan yoğun iş temposuna karşılık, vücudunun güzelliği ve fit görünümüyle birçok kimseden olumlu tepkiler alıyor.